• Facebook Social Ikon
  • Instagram

Vi vil se norske prester og prestestudenter leve som etterfølgere av Jesus Kristus, i tro og tjeneste, i studie- og yrkesliv.

Velkommen til konferanse

NestenPresten er en konferanse som arrangeres for teologistudenter fra alle studiesteder i Norge. Programmet er ikke i opposisjon til den akademiske utdannelsen, men ment som et åndelig og faglig påfyll for  studenter som ønsker eller vurderer en prestejobb i DnK eller andre kirkesamfunn. Konferansen har et tydelig fokus på prestestudiet og presteyrket, med rom for tilbedelse, tidebønn og samtaler.

COVID-19

Vi forholder oss til myndighetenes tiltak og råd for hindring av smittespredning. Hvis konferansen blir påvirket av dette vil informasjon bli gitt i god tid.

 
 
PÅMELDINGSSKJEMA
Vil du være med på fellesreisen t/r Oslo?

Tone Marit Håland Dyrkolbotn

Gjennom NestenPresten fekk eg utruleg mykje inspirasjon til prestelivet. Det å møta heilt ekte prestar, med heilt ekte erfaring frå prestelivet var med på å gira meg enno meir opp på det å verta prest. Særleg fordi møtet med dei ulike bidragsytarane var ekte, artig og engasjerande. NestenPresten var absolutt viktig for meg gjennom studiet og har nok gjort meg til ein betre prest enn eg hadde vore utan. Eg er utruleg takksam!»

Ingrid Ulvestad Øygard

Nestenpresten var en oase i studietiden - en oase med hvile og påfyll av andre ting enn akademia. Jeg hadde ikke blitt prest uten slike oaser!

Lars Lauvvik Ørland

På NestenPresten motiverte vi hverandre til å våge å ta plass i det å være prest. Jeg fikk høre fra prester foran meg i løypa. Både eldre studenter og nyutdannede prester.
Enda viktigere: Jeg ble lyttet til. Det var stort å møte teologistudenter som hadde fått gudstjenesteliturgien under huden.

 

samarbeid

NestenPresten er finansiert og støttet av bl.a:

logo-farger.jpg
sb.png
large.png
kirkerådet.png
mb.png
atb.png

Vil du gi en gave? Kontonr: 6039.06.80166

VIPPS: 561610

Kontakt oss på nestenpresten@live.no

Vi vil se norske prester og prestestudenter leve som etterfølgere av Jesus Kristus, i tro og tjeneste, i studie- og yrkesliv.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now