• Facebook Social Ikon
  • Instagram

Vi vil se norske prester og prestestudenter leve som etterfølgere av Jesus Kristus, i tro og tjeneste, i studie- og yrkesliv.

Velkommen til konferanse

NestenPresten er en konferanse som arrangeres for teologistudenter fra alle studiesteder i Norge. Programmet er ikke i opposisjon til den akademiske utdannelsen, men ment som et åndelig og faglig påfyll for  studenter som ønsker eller vurderer en prestejobb i DnK eller andre kirkesamfunn. Konferansen har et tydelig fokus på prestestudiet og presteyrket, med rom for tilbedelse, tidebønn og samtaler.

Les mer om NestenPresten her

COVID-19

Det er oktober, og høstens lille høydepunkt nærmer seg med stormskritt! Vi i styret har ikke gått i dvale, og det har covid19 dessverre heller ikke. NestenPresten er et viktig arrangement for mange studenter, og vi har jobbet hardt for å finne løsninger slik at vi fortsatt kan gjennomføre. Vi følger nøye med på utviklingen og vurderer situasjonen løpende, og etter flere runder med lokale helsemyndigheter, studiesteder og Hermon høyfjellssenter kjenner vi oss veldig sikre på at vi kan tilby en trygg konferanse. Det krever selvsagt en felles innsats, og at alle tar sin del av ansvaret. Hvis du har symptomer eller er forkjølet frem mot avreise ber vi deg bli hjemme, og heller lade opp til neste år!! Mer informasjon om smittevernstiltak, pakkeliste og program kommer på mail til alle deltakere snart. Vi gleder oss til en litt annerledes, men absolutt etterlengtet, høyfjellshelg med dere!

 
PÅMELDINGSSKJEMA
Vil du være med på fellesreisen t/r Oslo?
Tropical Leaves

INFORMASJON OM REISE OG PRIS

Deltakeravgiften er 1250 kr. 

Følgende støtte gjelder for de ulike deltakerne, avhengig av fagforening og studiested:

PRESTEFORENINGEN: støtter 500 kr per medlem. Se www.prest.no for medlemskap. 

TF: dekker hele konferansen for sine studenter

MF: dekker 450 kr for sine studenter

VID: dekker 400 kr for sine studenter

ANSGAR: dekker 625 kr for sine studenter

NLA: dekker 1000kr per student, med et tak på 5000kr. 

Fra Oslo går det gratis fellesbuss for alle deltakere som ønsker det. Avreise er torsdag 22.oktober

 kl 14.00 fra Skøyen stasjon.​

Tropical Leaves

Tone Marit Håland Dyrkolbotn

Gjennom NestenPresten fekk eg utruleg mykje inspirasjon til prestelivet. Det å møta heilt ekte prestar, med heilt ekte erfaring frå prestelivet var med på å gira meg enno meir opp på det å verta prest. Særleg fordi møtet med dei ulike bidragsytarane var ekte, artig og engasjerande. NestenPresten var absolutt viktig for meg gjennom studiet og har nok gjort meg til ein betre prest enn eg hadde vore utan. Eg er utruleg takksam!»

Ingrid Ulvestad Øygard

Nestenpresten var en oase i studietiden - en oase med hvile og påfyll av andre ting enn akademia. Jeg hadde ikke blitt prest uten slike oaser!

Lars Lauvvik Ørland

På NestenPresten motiverte vi hverandre til å våge å ta plass i det å være prest. Jeg fikk høre fra prester foran meg i løypa. Både eldre studenter og nyutdannede prester.
Enda viktigere: Jeg ble lyttet til. Det var stort å møte teologistudenter som hadde fått gudstjenesteliturgien under huden.

samarbeid

NestenPresten er finansiert og støttet av bl.a:

logo-farger.jpg
kirkerådet.png
large.png
sb.png
mb.png
atb.png

Vil du gi en gave? Kontonr: 6039.06.80166

VIPPS: 561610

Har du noen spørsmål eller andre henvendelser? 

Kontakt årets styre på nestenpresten@live.no

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now